ŽRK Knežopoljka Dubica – HRK Grude 23:28 (15:13)

¼ završnica KUP-a BiH -2.utakmica

Sportska dvorana Dubica, gledatelja 100

Suci: Edin Kulović i Vedad Škaljić (Sarajevo)

Nadzornik: Samir Suljević (Sarajevo)

ŽRK Knežopoljka Dubica

Bogdana Sekulić, Ljiljana Ćesto 6, Jovana Gavrilović 1, Lara Stanić 9, Nina Burazor 2, Slađana Milanković, Milica Pralica, Nađa Arnautović 3, Sara Vikalo, Sara Majkić 1,Adrijana Karan 1

Trenerica: Mira Jošanović

Sedmerci: 7(4)

Isključenja:10 minuta

HRK Grude:

Martina Šumelj (1), Matea Šumelj 7, Paula Miloš, Ivana Alpeza, Anja Boban 1, Teodora Petković 2, Mia Lugonjić 2, Lea Bošnjak 1, Ina Džidić , Milena Vujisić, Ana Vukoja, Josipa Zubac 4, Gabriela Rašić, Jovana Ilić 10

Trenerica: Zlata Zubac

Sedmerci:9(3)

Isključenja: 8 min

Gruđanke su u Dubicu otputovale sa velikom prednošću iz prve utakmice pa su u uzvrat ušle opušteno i nedovoljno angažirano. To je domaća ekipa iskoristila i bila bolja u prvom poluvremenu. Domaće igračice su koristile veliki broj tehničkih pogrešaka gošći te veliki broj neiskorištenih zicera. Veći dio prvog poluvremena su Dubičanke bile u prednosti koja je iznosila i do 4 gola, ali je poluvrijeme završeno rezultatom 15:13.

U drugom poluvremenu su stvari polako dolazile na svoje mjesto iako je prvih nekoliko minuta bilo gotovo isto kao cijelo prvo poluvrijeme. Međutim Gruđanke su zaigrale bolje i odgovornije te kako se bližio kraj utakmice , igru i rezultat okretale na svoju stranu. Na kraju jedna sigurna , rutinska pobjeda za potvrdu prolaska ove faze i plasman na završni turnir KUP-a BIH i to 9.put uzastopno.

Čestitke curama za današnju pobjedu i sretno u BH Telecom Premijer ligi u kojoj već idućeg vikenda gostuju u Banja Luci kod ekipe Borca.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0