HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Bihać   33:21  (17:11)

Gradska sportska dvorana Bili Brig

Gledatelja 350

Suci I.Hrstić-D.Šimić

Delegat:Esad Hurić

HŽRK Grude Autoherc:

Andrea Brzica,Ana Pranjić,Antonija Kutleša(5),Iva Leko,Ana Nikić,Chiara Radić,Željana Topić(2),Ana Kondža,Josipa Braćić(13),Jana Leko,Ana Marija Šimić(9),Klara Mikulić(2),Tina Bandić,Nikolina Marić,Andrea Marić(2),Josipa Mikulić

ŽRK Bihać

Alma Dizdar,Emina Halilagić(2),Emina Alijagić,Azra Bašanović(5),Emina Dizdar,Aldina Halilović,Elvedina Deliosmanović,Orhana Suljević,Lejla Ibradžić(12),Melina Majdanac(1),Ajla Kozlica,Amina Alagić(1)

Derbi prvenstva pokazao je da su grudske rukometašice daleko najbolja ekipa 1.lige FBiH u ovoj sezoni.
U utakmici dvije prvoplasirane ekipe ,Gruđanke su u svim elementimaa rukometne igre nadigrale gošće iz Bihaća.

Od prve minute domaća ekipa je imala rezultatsku prednost.Brza i efikasna igra u napadu ,te čvrsta igra u obrani,doveli su do prednosti od 6 pogodaka na kraju prvog poluvremena.

Početkom drugog poluvremena  igralo se gol za gol ,da bi od 44. minute Gruđanke pojačale tempo i konačno slomile otpor protivničke ekipe.U ovoj utakmici grudske rukometašice pokazale su sve ono što ih je krasilo tijekom ove sezone,a vrhunac je bio prekrasan cepelin kojim su okončale svoju najbolju utakmicu do sada.

Za grudske prilike veliki broj gledatelja i navijanje tijekom cijele utakmice svakako su dodatno motivirali cure,koje su se odužile odličnom igrom i konačnim osvajanjem naslova pobjednika 1.lige Federacije BiH.

Zasluženo slavlje koje je počelo na parketu grudske dvorane,nastavljeno je na grudskim ulicama,gdje su cure uz pjesmu i veselje pripredile i mali vatromet.

HŽRK Grude Autoherc do zvaničnog kraja prvenstva imaju odigrati još jednu utakmicu i to 19.05.2013. u Cazinu protiv ekipe Krajine.

Svim igračicama,trenerici ,vodstvu kluba,navijačima,sponzorima,donatorima,te svim ljudima koje pomažu rad ovog kluba,čestitke za veliki sportski uspjeh!

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0