10.Kolo  BH Telecom Premijer lige za rukometašice

HRK Grude – ŽRK Jedinstvo Brčko   39:26 (16:12)

Suci: Andrej Kolobarić i  Danijel Križanović (Mostar)

Nadzornik: Fuad Hadžić (Sarajevo)

HRK Grude:

Martina Šumelj, Matea Šumelj 1, Paula Miloš 1, Ivana Alpeza, Anja Boban 2, Teodora Petković 7, Mia Lugonjić 6, Lea Bošnjak 2, Ina Džidić, Milena Vujisić, Marija Brakić, Karla Lovrić 9,Barbara Karačić, Josipa Zubac 3, Gabriela Rašić, Jovana Ilić 8(1)

Trenerica: Zlata Zubac

Sedmerci:1(1)

Isključenja: 6 min

ŽRK Jedinstvo Brčko

Marijana Sorak 5(2), Jelena Lukić 5, Mihaela Drinić, Dunja Angelov, Milica Đurić, Sanja Katić 7. Ivana Nedić 3, Irena Pajić 1, Ajla Alikadić 5(2), Zenaida Avdić

Trener: Saša Radovanović

Sedmerci: 6(4)

Isključenja: 2 minuta

Rezultat od 1:1 na samom početku je bilo ujedno i jedino izjednačenje na današnjoj utakmici. Grudske rukometašice su nakon toga povele i svoju prednost tijekom prvog poluvremena povećavale do 5 golova prednosti da bi na kraju poluvremena rezultat na semaforu glasio 16:12.

I početak drugo poluvremena je bio sličan kao i u prvom dijelu pa su na otvaranju obje ekipe postigle po jedan gol. Međutim tada dolazi  5 fantastičnih grudskih minuta u kojima one prave seriju od 6:0 i odlaze na nedostižnu prednost. Nakon toga uzimaju mali predah do sredine drugog poluvremena pa zadržavaju 10-ak golova prednosti da bi u zadnjoj četvrtini utakmice, u dosta izmijenjenom sastavu dodatno pojačale i došle do konačnih +13 na kraju utakmice.

Ovom pobjedom su Gruđanke osigurale naslov jesenskog prvaka BiH jer imaju 4 boda prednosti ,a do kraja ovog dijela je preostala samo jedan utakmica.

Čestitke curama i trenerici na današnjoj pobjedi, a gošćama iz Brčkog zahvala na fer i sportskoj igri i sretan povratak kući.

Nakon utakmice u grudsku dvoranu je stigao i Djed Božičnjak koji je donio darove za male grudske minirukometašice i minirukometaše . Za one malo veće i velike je obećao da će ponovo navratiti za nekoliko dana.

Veliko BRAVO za grudske kćeri bure , na osmom naslovu jesenskih prvakinja BiH i puno sreće u zadnjoj utakmici ove godine , idućeg vikenda u Ljubuškom.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0