HŽRK Grude Autoherc-HŽRK Zrinjski Mostar 29:15(16:6)
Gradska sportska dvorana Bili Brig
Gledatelja:150
Suci:Salkanović-Zeljko (Zenica)
Delegat:Đaltur Sarajevo

HŽRK Grude Autoherc:
Anica Gudelj,Anđela Milas,Matea Grebenar,Karla Glavaš,Chiara Radić,Ana Nikić,Kornelija Klinac 6(4),Josipa Braćić 2,Jana Leko,Andrea Prusina 9,Ana Marija Šimić 9,Klara Mikulić,Anita Azinović 3,Tina Bandić,Ana Kondža,Josipa Mikulić
Trener :Zlata Zubac

Sedmerci:4(4)
Isklučenja:8 min

HŽRK Zrinjski Mostar:
Anđela Puljić-Vlahić,Mirna Glibić,Ivana Rozić,Nikolina Čutura 7,Gordana Marić 1,Lucija Miličević,Ivana Drežnjak,Ivona Knezović,Jelena Vrančić 1,Dea Vuković 2,Iva Vučić,Ivana Mlakić 4,Marija Cvitanović,Anja Tambić,Mirjana Mišetić,Monika Miličević
Trener:Milenko Avdalović

Sedmerci:3(1)
Isključenja:4 min

Premijerna utakmica u ovoj sezoni u Grudama u potpunosti je pripala domaćim igračicama.Gruđanke su od samog početka nametnule svoju igru i u 10. minuti su imale prednost od 5:0.
Do kraja prvog poluvremena ta prednost je povećana na 10 golova i poluvrijeme je završeno rezultatom 16:6.
Nastavak utakmice donio je nastavka dobre igre grudskih cura pa se prednost i dalje povećava sve do 55.minute kada je rezultat glaasio 29:11.
Tada u igru ulaze mlade igračice sa klupe koje dozvoljavaju gošćama iz Mostara da smanje rezultat na 29:15.
Gruđanke su gotovo cijelu utakmicu odigrale sa čvrstom i pokretljivom obranom,a u napadu su mogle postići i puno više golova,ali je bilo očito da je još period uigravanja i namještanja nišanskih sprava.
U svakom slučaju važna pobjeda na startu prvenstva,pogotovo zato što je ovo prva pobjeda u Premijer ligi nad ekipom Zrinjskog.
Utakmica je protekla u fer i sportskoj borbi obje ekipe,a domaći gledatelji su kao i obično zdušno bodrili svoje cure tijekom cijele utakmice.
Uz čestitke svim curama i trenerici i želje za nastavkom dobrih igara.
Sljedećeg vikenda grudske rukometašice gostuju kod Izviđača u Ljubuškom.
DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0