Ekipa HŽRK Grude Autoherc ovog vikenda će sudjelovati na završnici KUP-a Bosne i Hercegovine za rukometašice.

Iako je i naš klub bio kandidat za domaćina ove završnice,Izvršni odbor rukometnog saveza Bosne i Hercegovine je odlučio da ove godine domaćinstvo dodijeli ekipi Mire iz Prijedora.

S obzirom da je naš klub ove godine osvajanjem 4.mjesta u Premijer ligi BiH i plasmanom među 4 najbolje ekipe u KUP-u BiH postigao puno više od planiranog,na završnicu KUP-a ekipa ide bez ikakavog rezultatskog imperativa.

Polufinalnu utakmicu Gruđanke igraju protiv domaćina završnice,ekipe Mire koja će tom prigodom u svojoj prepunoj dvorani proslaviti osvajanje ovogodišnjeg naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

Sve to govori da je ekipa Mire u ovoj utakmici apsolutni favorit i da očekuje osvajanje duple krune.

Grudske rukometašice će utakmicu odigrati bez ikakvog pritiska i pokušati pružiti što jači otpor najboljoj ženskoj rukometnoj ekipi u državi.

U svakom slučaju,samo sudjelovanje Gruđanki na ovom završnom turniru je ogroman uspjeh i nešto što nitko prije godinu dana nije mogao ni sanjati.

Polufinallna utakmica između HŽRK Grude Autoherc i ŽRK Mira je druga po redu i igra se u subotu 17.05.2014. godine sa početkom u 20.00 sati.

Prije toga,u 17.30 sati,odigrat će se prva polufinalna utakmica između ŽRK Borac Banja Luka i ŽRK Goražde iz Goražda.

Finalna utakmica će se odigrati u nedjelju u 15.00 sati.

Svim curama i trenerici uz čestitke na svim dosadašnjih uspjesima i želje za dobrom igrom u subotu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0