U Sinju je odigran 25.međunarodni rukometni turnir u spomen na sve poginule branitelje Cetinske krajine.

Na turniru su sudjelovala tri hrvatska prvoligaša i to :ŽRK Split 2010, ŽRK Dalmatinka Ploče i domaćin ŽRK Sinj te prvakinje BiH ,ekipa HŽRK Grude.

Odigrane su 4 izuzetno dobre utakmice ,a na kraju je prvo mjesto osvojila ekipa HŽRK Grude. Gruđanke su prvo pobijedile domaćina , ekipu ŽRK Sinj, rezultatom 23:20 , dok je u drugoj utakmici Žrk Dalamatinka iz Ploča bila bolja od ekipe ŽRK Split 2010.

U utakmici za 3.mjesto , domaćin turnira je pobijedilo gošće iz Splita rezultatom 25:16, U finalnoj utakmici Gruđanke su ostvarile sigurnu pobjedu protiv ekipe iz Ploča ,rezultatom 19:12.

Na kraju turnira gradonačelnica Sinja Kristina Križanac je uručila nagrade najboljima. Najbolja vratarka turnira je Andrijana Jelčić iz ekipe Dalmatinka .Ploče,  najbolji strijelac je Lejla Kasumačić iz ekipe HŽRK Grude kao i najbolja igračica turnira , Amanda Jelčić

Konačni poredak ekipa:

1.HŽRK Grude

2.ŽRK Dalmatinka Ploče

3.ŽRK Sinj

4.ŽRK Split 2010

Zahvaljujemo domaćinu turnira na odličnoj organizaciji i iskrenom gostoprimstvu. Svim ekipama i igračicama čestitamo na dobroj igiri i na korektnom ponašanju.

Na turniru u Sinju HŽRK Grude je nastupio u sastavu: Vukliš, Brnada, Jelčić (3), Čutura (12), Soldo (2), Nikić(3), And.Boras, A. Mikulić, Vujić, K-Mikulić, Kasumačić (14), Lovrić(4), Anđ.Boras (1), Pelivan (4)

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0