ŽRK Krivaja Zavidovići-HŽRK Grude Autoherc 17:38(7:20)
18.kolo Premijer liga Bosne i Hercegovine,sezona 2014/2015  
Gradska sportska dvorana Zavidovići
Gledatelja 200
Suci:Saša Pandžić i Boris Šatordžija
Delegat:Nermin Šaković

ŽRK Krivaja
Erna Šabić,Aldina Bjelić 5,Ajna Mačak,Amela Džakmić,Armina Omahić,Ernada Merdanović 3,Almira Omahić 2(1),Branka Radovanović,Dina Saletović 2,Nikolina Jukić,Majda Mujanović,Admira Zvekić 3,Amina Bajrić,Sara Čahtarević 2(1),Sara Bašić
Trener:Damir Memić
Sedmerci:5(2)
Isključenja:8 min

HŽRK Grude Autoherc
Anica Gudelj(25),Matea Bandić,Ana Kondža,Chiara Radić 1,Kornelija Klinac 13(5),Josipa Braćić 5,Leko Jana,Andrea Prusina 8,Ana Marija Šimić 4,Klara Mikulić 1,Anita Azinović 6,Tina Bandić,Josipa Mikulić
Trener Zlata Zubac
Sedmerci:6(5)
Isključenja:6 min

Gruđanke su nastaavile sa svojim odličmnim igrama i visokim pobjedama,kaoo na domaćem tako i na gotujućim parketima.
Danas su u Zavidovićima grudske rukometašice ostvarile još jednu visoku pobjedu kojom su i teoretski potvrdili osvajanje naslova prvaka Bosne i Hercegovine za ovu sezonu.
U današnjoj utakmici od samog početka se vidjela velika razlika u kvaliteti o čemu govori podatak da su igračice Krivaje prvi gol postigle u 14. minuti iz sedmerca.
Prednost gošći iz Gruda je stalno rasla tako da su prvakinje države danas prikazale vrlo lijep i efikasan rukomet.
U napadu su uspješno izvodile atraktivne “cepeline”,a u obraani bezbroj blokova i bravuronznih obrana vratarke Anice Gudelj.
Ovo je bila zaista demostracija velikih mogućnosti ove ekipe što pokazuje i dugotrajni pljesak objektivnog rukometnog gledateljstva u Zavidovićima kojim su nagradili Gruđanke.
Do kraja Premijer lige nove prvakinje imaju odigrati još tri utakmice,ali i kada bi u svim tim utakmicama bile poražene nitko ih ne može preteći na vrhu ljestvice.
Nakon utakmice su stigle mnogobrojne čestitke za zasluženo osvajanje naslova prvaka i to svim igračicama,trenerici,upravi kluba,sponzorima i svimaa onima koji su doprinijeli ovom velikom uspjehu mladog kluba iz malog hercegovačkog mjesta.
U narednu subotu 25.04.2015. godine u Grudama dočekuju ekipu Bihaća u zadnjoj domaćoj utakmici ove sezone u Premijer ligi.
Uz velike čestitke ekipi želimo i puno sreće i uspjeha i u nastavku natjecanja.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0