ŽRK Bihać-HŽRK Grude Autoherc 21:41(9:22)
Premijer liga Bosne i Hercegovine,sezona 2:014/2015  8.kolo
Sportska dvorana Luke Bihać
Gledatelja 100
Suci:Zoran Raca i Miroslav Rakar (Banja Luka)
Delegat:Zoran Šarić (Prijedor)

ŽRK Bihać
Alma Dizdar 10,Emina Halilagić,Emina Nakić 1,Azira Hafurić,Ananda Bajrić,Enesa Zulić 2,Hana Zeljković,Neira Midžić 9(1),Jasmina Kličić,Elma Alijagić,Ajla Kozlica,Amna Alagić,Lejla Ibradžić 9(1)
Trener Mirzet Midžić
Sedmerci:2(2)
Isključenja:8 min

HŽRK Grude Autoherc
Anica Gudelj 20,Anđela Milas,Karla Glavaš 5,Martina Leko,Ana Nikić.Kornelija Klinac 16(7),Andrea Prusina 11,Ana Marija Šimić 4,Klara Mikulić 2,Anita Azinović 3,Tina Bandić,Josipa Mikulić
Trener Zlata Zubac
Sedmerci:7(7)
Isključenja:10 min

Od prve minute grudske rukomeetašice su opravdale ulogu favorita u ovoj utakmici.Nakon početnih 2:0 za Gruđanke,domaće igračice su iz sedmerca u 4.minuti smanjile na 2:1.
Nakon toga obrana gošći i vratarka Anica Gudelj,svoj gol su obranili 10 minuta,tako da su bišćanke prvi gol iz igre na utakmici postiugle u 14.minuti.
U tom periodu HŽRK Grude Autoherc je već bio upisao 9 pogodaka tako da se ta prednost iz minute u minut povećavala.
U takvom omjeru snaga proteklo je i drugo poluvrijeme.Gruđanke su igrale pokretljivo i disciplinirano u obrani,a lepršavo i efikasno u napadu.
Tijekom drugog poluvremena izvele su i par egzibicija,te su na kraju utakmice nagrađene pljeskom domaćeg gledateljstva.
Iako bez nekiolicine standradnih igračaca(Josipa Braćić,Chiara Radić,Jana Leko)Gruđanke su danas bile dominantne i ostvarile visoku i zasluženu pobjedu kojom su zadržale vodstvo na ljestvici Premijer lige BiH.
Ekipi HŽRK Grude Autoherc čestitke za osvojena nova tri boda i puno sreće već idući vikend kada u Grude dolazi jedan od glavnih kandidata za visok plasman u voj sezoni, ekipa Lokomotive iz Mostara.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0