ŽRK Goražde – HŽRK Grude Autoherc  22:21(13:9)
Dvorana Mirsad Hurić
Gledatelja 300

Suci:Berjan-Kurteš

Delegat:Džandžanović

ŽRK Goražde:
Lamija Borčak,Arijana Pjano 5(2),Amina Odžaković,Armina Marić 13(1),Azerina Hrelja,Amela Mehanović,Dora Vrdoljak,Ena Kostić 3,Lejla Hrelja,Džihana Šovšić 1,Aldina Gabela,Azra Zorlak,Mirnesa Halimić,Alma Jašarević,Edina Žiga,Amina Oputar
Sedmerci: 3(3)
Isključenja:10 min

HŽRK Grude Autoherc
Andrea Brzica,Ana Pranjić,Antonija Kutleša 6,Kornelija Klinac 8(3),Valentina Trlin,Chiara Radić 1,Josipa Braćić 4,Jana Leko,Ana Marija Šimić 1,
Klara Mikulić,Josipa Mikulić,Tina Bandić,Nikolina Marić,Andrea Marić 1
Sedmerci:3(3)
Isključenja:4 min

Utakmica posljednjeg kola jesenjeg dijela Premijer lige BiH između domaće ekipe Goražda i novog premijerligaša iz Gruda završena je minimalnom pobjedom favorizirane domaće ekipe.Utakmica je od prve do zadnje minute bila veoma borbena.
Igračice obje ekipe se nisu štedjele u u borbi za svaku loptu.Bilo je dosta lijepih poteza,te su gledatelji mogli biti zadovoljni prikazanim rukometom.
Jedini koji su bili daleko ispod razine ove utakmice bili su suci koji su po općoj ocjeni svih pristunih u dvorani,djelovali potpuno nedoraslo jednoj ovakvoj utakmici.

Ovom utakmicom Gruđanke su završile svoju prvu premijerligašku polusezonu sa sjajnim skorom od 6 pobjeda,sa osvojenih 18 bodova i gol razlikom od + 27.To je dovoljno za odlično 5. mjesto ljestvice Premijer lige BiH ,što je za ovaj klub veliki uspjeh.
Treba imati na umu da su i porazi koje su naše cure doživjele u ovom dijelu prvenstva uglavnom bili minimalni,osim poraza od Mire(-9),te su uglavnom bili posljedica neiskustva naših igračica.
U svakom slučaju ovako dobru jesen u Premijer ligi smo mogli samo poželjeti prije početka prvenstva,a nadamo se da će proljeće biti još bolje i uspješnije.
Do kraja godine naše ekipe nastupaju još u utakmicama Lige Herceg Bosne te u Ligi Hercegovine i to u obje kategorije(2000/2001 i 2002. i mlađe).
Posebna nagrada našim curama(1.ekipi i ekipi 2000/2001) biti gostovanje u Zagrebu 20.12.do 22.12.2013.,gdje ćemo ponovo biti gosti gradonačelnika Zagreba,gosp.Milana Bandića i gdje će naše dvije ekipe sudjelovati već 3. godinu zaredom na Božićnom turniru u Sesvetama.

Prije toga 16.12.2013. godine će biti održana redovna godišnja Skupština kluba ,a do Božića će članice našeg kluba  primiti prigodne darove povodom predstojećih blagdana.

Dakle ,do kraja godine puno lijepih događaja,utakmica ,putovanja,darivanja…..

Sve su to ove cure i njihova trenerica zaslužile i svima još jednom pripadaju čestitke za sve ono što su uradile u ovoj godini!

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0