HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Krivaja Zavidovići 32:19(17:10)
Dvorana Bili Brig Grude
Gledatelja 250
Suci :Maid Katanić i Nedim LIpa(Sarajevo)
Delegat:Zdravko Petković(Ljubuški)

HŽRK Grude Autoherc
Anica Gudelj 22(obrane),Amanda Marić 4,Nikolina Čutura 9(3),Marija Gudelj 3,Ana Vrančić 6,Josipa Braćić 5,Matea Bandić,Andrea Prusina,Ana Nikić,Klara Mikulić,Anita Azinović 5,Tina Bandić,Martina Leko,Ana Kondža
Trener:Zlata Zubac
Sedmerci 4(3)
Isključenja:6 min

ŽRK Krivaja Zavidovići
Erna Šabić,Lejla Musić,Branka Radovanović 2,Ernada Merdanović,Sara Čahtarević 4(4),Jasna Saletović 1,Dina Saletović 2,Ilma Mehanović,Majda Mujanović,Ajna Mačak 3,Jasmina Selmanović 4,Amina Bajrić,Adnana Latifović,Sara Bašić 3(1)
Trener:Damir Memić
Sedmerci:7(5)
Isključenja:2 min

Utakmica koja je trebala biti derbi dosadašnjeg dijela prvenstva u potpunosti je pripala aktualnim prvakinjama države.Grudske rukometašice su u utakmicu ušle ozbiljno i odgovorno i od samog početka dale do znanja gošćama iz Zavidovića da se nemaju čemu nadati u Grudama.U 13.minuti rezultat je glasio 9:0.Igračice Krivaje svoj prvi gol su postigle u 14. minuti.Nakon ovog startnog uragana i Gruđanke su malo smanjile gas i do kraja poluvremena se igralo gol za gol ,pa se na odmor otišlo rezultatom 17:10.
Drugo poluvrijeme počelo je ponovo u znaku domaćih igračica koje su u orvih 8 minuta napravile 4:1.
Do kraja utakmice uglavnom se održavala prednost grudskih rukometašica od 10-13 golova.
Ovom pobjedom Gruđanke su potvrdile naslov jesenskih prvakinja i na najljepši način se oprostile od svojih vjernih navijača koji su ih i večeras gromoglasno bodrili.
U zadnjem jesenskom kolu HŽRK Grude Autoherc gostuje u Bihaću.
Čestitke svim igračicama,trenerici,upravi Kluba i navijačima!

Poseban ugođaj u poluvremenu utakmice napravio je Sveti Nikola koji se pojavio na tribinama grudske dvorane i darovao male grudske rukometašice, članice škole rukometa: “Rukomet-od prvog koraka do prvaka”. Djevojčice su bile iznenađene , ali i oduševljene dragim gostom i darovima koje im je uručio.
DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0