Četvrtzavršnica KUP-a BiH -1. utakmica

HRK Grude – ŽRK Knežopoljka Dubica 42:16 (23:6)

Suci: Ajla i Naida Ćatić (Sarajevo)

Nadzornik: Senad Štitkovac ( Sarajevo)

HRK Grude:

Martina Šumelj, Matea Šumelj 7, Paula Miloš, Ivana Alpeza, Anja Boban 2, Teodora Petković 4, Mia Lugonjić 5, Lea Bošnjak 4, Ina Džidić , Milena Vujisić, Karla Lovrić 7, Ana Vukoja, Josipa Zubac 4, Gabriela Rašić, Jovana Ilić 9(5)

Trenerica: Zlata Zubac

Sedmerci:7(6)

Isključenja: 2 min

ŽRK Knežopoljka Dubica

Bogdana Sekulić, Ljiljana Ćesto 1, Jovana Gavrilović 2, Lara Stanić 4, Nina Burazor 3, Slađana Milanković 1, Milica Pralica, Sara Duraković 1, Sara Vikalo Ema Majkić 4,Adrijana Karan

Trenerica: Mira Jošanović

Sedmerci: 1(0)

Isključenja:6 minuta

Domaće igračice su od samog početka krenule ozbiljno i odgovorno te su ostvarile početnu prednost od 2:0 pa 6:1. U takvom stilu su nastavile i do kraja prvog poluvremena. Obrana je bila veoma pokretljiva, blok je radio odlično, dok je u napadu bilo dosta dobro iako je bilo i par „crnih rupa“ od po nekoliko minuta.

U prvoj polovini drugog poluvremena su Gruđanke zaigrale slabije, sa dosta tehničkih pogrešaka i sa dosta problema u realizaciji napada. Ipak su sredinom poluvremena pojačale temo, zaigrale igru iz prvog dijela utakmice i dodatno povećale razliku. Ipak je u zadnjih 5 minuta utakmice gostujuća ekipa uspjela postići nekoliko laganih golova i  doći do konačnog rezultata 42:16.

Ovom pobjedom su Gruđanke zakoračile na završni turnir KUP-a BiH , osiguravši veliku prednost pred uzvratnu utakmicu koja se idućeg vikenda igra u Dubici.

Ovom utakmicom i pobjedom je otpočeo rukometni vikend u Grudama, a sutra će biti nastavljen 5.memorijalnim rukometnim turnirom Željko Mikulić & Zoran Tica. Naša ekipa će na turniru odigrati 2 utakmice tako da će sve igračice koje imamo na raspolaganju za 2.dio sezone u ova dva dana dobiti prigodu da  pokažu svoju spremnost i kvalitetu te tako  izbore svoje mjesto u ekipi za ovo proljeće.

Čestitke za današnju pobjedu i sretno sutra cure!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0