ŽRK Mira – HŽRK Grude 27:44(10:22)

1.utakmica četvrtzavršnice KUP-a BiH

Dvorana Mladost u Prijedoru

Gledatelja 200

Suci : Tatjana Praštalo i Vesna Todorović (Banja Luka)

Delegat: Mladen Raić (Mostar)

ŽRK Mira:

Sanja Vukman 5,Azra Bašanović 8(2),Anja Suvajac, Duška Tintor 4, Milica Ćorić,Dragana Dojčinović 2,Dragana Mutić 4(1),Darjana Vukliš, Tea Sladaković 2,Jelena Mutić 2,Milica Došen,Marija Gligorević

Trener: Ljubica Ivetić

Sedmerci:4(3)

Isključenja:2 min

HŽRK Grude:

Ana Križanac, Anđela Milas, Amanda Marić 8(1), Nikolina Čutura 5(3),Chiara Rimac, Ana Nikić, Ana Vrančić 10, Gabriela Gudelj 6, Matea Bandić, Andrea Prusina 7, Martina Kraljević 3,Klara Mikulić 4 Anđela Boras, Ana Kondža

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci:5(4)

Isključenja: 6 min

Utakmica je otvorena vodstvom ekipe Mire od 1:0 i to je ujedno bila i jedina prednost domaćina u večerašnjoj utakmici. Ubrzo Gruđanke nameću svoju igru, prelaze u vodstvo i stalno povećavaju prednost. Prvo poluvrijeme je proteklo u veoma atraktivnoj igri grudskih rukometašica koje su brzim i efikasnim akcijama često nagrađivane pljeskom domaćih navijača. Obrana je funkcionirala dobro, a u napadu je sijevalo sa svih strana. Rezultat takve igre je rezultat od 22:10 na kraju prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme je u većem dijelu proteklo u sličnoj igri i rezultatska razlika se stalno povećavala. U jednom trenutku je bilo i +22 za grudske rukometašice koje su u zadnjih nekoliko  minuta ipak dozvolile domaćinu da konačni rezultat smanji na 44:27.

Ovom pobjedom aktualne pobjednice KUP-a BiH su jednom nogom zakoračile na svoj 4. uzastopni završni turnir KUP-a BiH. Ipak konačna odluka će se donijeti u uzvratnoj utakmici u Grudama 29.03.2017. godine.

Čestitke igračicama i trenerici HŽRK Grude na odličnoj igri i sigurnoj pobjedi, a velika zahvala našem vjernom sponzoru Hotelu Blanca na Vlašiću koji je baza našoj ekipi ovih dana i gdje su curama kao i uvijek osigurani vrhunski uvjeti za rad, ali i odmor i opuštanje.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

Comments

0