RK Hadžići- HRK Grude

19.kolo BHT Premijer lige

Nedjelja, 23.04.2023.g u 17.00 sati, KSIRC Hadžići,

Suci: Vesna Balvan i Tatjana Praštalo (Banja Luka)

Nadzornik: Marin Primorac (Ljubuški)

Nakon duge, 20-dnenve  stanke, naše cure ove nedjelje gostuju u Hadžićima, kod jedine ekipa koja ih još ima mogućnost stići na prvenstvenoj ljestvici.

Domaćin nedjeljne utakmice igra još jednu odličnu sezonu i ostao u samom vrhu BiH ženskog rukometa. Veoma iskusna ekipa , koja dugo igra zajedno je ostvarila 13 pobjeda i 1 neriješen rezultat uz samo tri poraza i čvrsto drži 2.mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Hadžićanke su uz to osigurale i nastup na završnom turniru KUP-a BiH tako da im otvorena mogućnost za slavlje u oba natjecanja. Kao i uvijek uz veliku podršku gledatelja u svojoj dvorani imaju dodatni motiv za što bolju igru.

Naša ekipa je imala jako dugu stanku, što nikako nije prednost, jer ovoliki period bez utakmica usred prvenstva nije dobar za održavanje forme. Ipak, Gruđanke su u dosadašnjem dijelu sezone pokazale najviše te će i u ovoj utakmici ići na pobjedu koja bi značila i matematičko osiguravanje 8.naslova prvakinja BiH. U suprotnom, će  potvrdu naslova ,morati izboriti u nadolazećim utakmicama.

Utakmice Hadžića i Gruda su u pravilu borbene , kvalitetne i nerijetko neizvjesne, a vjerojatno će tako biti i ovog puta te će gledatelji sigurno moći uživati u dobrom rukometu, a neka bolji pobijedi.

Sretno kćeri bure!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0