Subota 21.03.2015.god. 16.30 sati KSRC Hadžići
14.kolo Premijer liga Bosne i Hercegovine,sezona 2014/2015  
ŽRK Ilidža – HŽRK Grude Autoherc

Suci:Tatjana Praštalo i Vesna Todorović(Banja Luka)
Delegat:Dragan Semiz (Novo Goražde)

Pred nama je derbi utakmica 14.kola ,ali i cijele sezone 2014/2015 u Premijer ligi BiH za rukometašice.
Domaća ekipa ŽRK Ilidža nalazi se trenutno na drugom mjestu sa istim brojem bodova kao i gošće iz HŽRK Grude Autoherca koje imaju bolju gol razliku.
Ove dvije ekipe su se odvojile i trenutno imaju 11 bodova više od trećeplasirane Katarine.
Svakako da će subotnja utakmica biti pravi derbi i da će se u njoj vidjeti ono što je trenutno najbolje i najkvalitetnije u bosanskohercegovačkom ženskom rukometu.
Naša ekipa na ovo gostovanje ide potpuno rasterećena jer je već sada gotovo sigurno da ćemo ostvariti zacrtani cilj za ovu sezonu,a on je da budemo bolji nego prošle sezone koju smo završili na 4.mjestu.
Naravno svjesni smo da u ovom trenutku imamo najbolju ekipu u državi pa ćemo svakako dati sve od sebe da to dokažemo i u subotu i do kraja ove sezone.
Isto tako znamo da je ekipa Ilidže veoma kvalitetna ekipa i da ćemo za  pobjedu u subotu osim kvalitetne igre morati ostaviti srce na parketu i boriti se od prve do zadnje minute.
Sve to garantira svima onima koji budu na toj utakmici da će moći uživati u dobrom rukometu i neizvjesnoj utakmici.
Pozivamo sve naše navijače koji žele da idu na ovu utakmicu da se u četvrtak 19.03.2015. godine najkasnije do 19.00 sati jave tajnici kluba na telefon broj 063 444 451.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0