HŽRK Grude Autoherc-RK Delminium Tomislavgrad 30:22

6.kolo 1.Ligae Herceg Bosne

U prvoj službenoj utakmici u ženskom rukometu koja je odigrana u Posušju,ekipa HŽRK Grude Autoherc je kao domaćin ugostila ekipiu RK Delminium iz Tomislavgrada.Bila je to utakmica 6.kola 1.lige Herceg Bosne i 5 pobjeda grudskih rukometašica u ovom natjecanju u isto toliko do sada odigranih utakmica.

Domaću ekipu sačinjavale su uglavnom igračice rođene 1999.godine i mlađe uz “starije” Karlu Glavaš i Josipu Mikulić.I pored toga Gruđanke su cijelu utakmicu dominirale i bile u prednosti i preko 10 golova.U utakmici su nastupile sve igračice koje su bile danas u sastavu.

Strijelci za pobjedničku ekipu bili su:Matea Bandić 1,Katarina Glavaš 1,Ana Nikić 2,Josipa Mikulić 1,Lucija Žulj 1,Klara Mikulić 16,Tina Bandić 3 i Karla Glavaš 4.

Osim ove utakmice danas su u Posušju odograne još tri rukometne utakmice i to dvije za djevojčice rođene 2002.god i mlađe u kojima je ekipa RK Delminium,zasluženo pobijedila odgovarajuće ekipe HŽRK Grude Autoherc I i II.

Na kraju je odigrana i trening utkamica između igračica HŽRK Grude Autoherc rođenih 2000. god i mlađih i to iz Gruda,Rakitna i Posušja.

U svakom slučaaju jedan lijep rukometni dan u Posušju kakvih će nadamo se biti sve više.

DO KRAJA ZAEJDNO!!!

Comments

0