HŽRK Grude Autoherc – ŽRK 5 Plus Vitez  33:23 (17:8)

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 150

Suci:Šabović-Šabović

Delegat:Omerović

HŽRK Grude Autoherc

Andrea Brzica,Ana Pranjić,Antonija Kutleša(6),Iva Leko,Ana Knezović,Chiara Radić(2),Jospia Grubišić(1),Josipa Braćić(11),Jana Leko(2),Marija Ćorluka(1),Ana Marija Šimić(9),Klara Mikulić(1),Tina Bandić,Nikolina Marić

ŽRK 5 Plus Vitez

Ivana Bikić,Jelena Krišto(2),Matea Grebenar(3),Barbara Mamuša(2),Antonija Radeljić(8),Dajana Bošatlić(3),Kristina Zeko,Ana Budimir(1),Matilda Radeljić,Marija Blažević(4)

Još jedna sigurna pobjeda grudskih rukometašica ostvarena je u teškoj utakmici protiv vrlo čvrste ekipe iz Viteza.

Pobjeda domaće ekipe nije dolazila u pitanje ni u jednom trenutku ,ali se gošče nisu predavale do zadnje minute susreta.

Gruđanke su prikazale brz i atraktivan rukomet i unatoč nekim periodima igre u kojima su igrale nešto slabije,ostvarile uvjerljivu pobjedu.

Ovom pobjedom HŽRK Grude Autoherc je ostvario i 4 pobjedu i tako sa maksimalnih 12 bodova učvrstio vodstvo u poretku 1. lige FBiH.

Svakako da je večerašnja utakmica značajna i po tome što se prvi put u okviru natjecanja ovog kluba u 1.ligi FBiH među gledatiljama našao i Općinski načelnik.

Cure su mu se predstavile dobrom igrom i još jednom pobjedom,a gospodin Grizelj im je nakon utakmice svima pojedinačno čestitao na dobroj igri i postignutoj pobjedi.

Slijedeći vikend HŽRK Grude Autoherc gostuje u Visokom kod ekipe Bosne.

Svim curama i trenerici zaslužene čestitke za odlične igre i rezultate i naravno idemo dalje i idemo DO KRAJA ZAJEDNO!

 

 

Comments

0