ŽRK Travnik – HŽRK Grude Autoherc   28:36 (14:15)

Dvorana OŠ Turbe

Gledatelja 30

Suci:Memić-Konjičanin

Delegat:Hurić

ŽRK Travnik:

Amina Torlak,Andrea Lozančić,Antonija Dejak,Amra Delić(4),Sanela Ramić,Džena Čančić(3),Vedrana Lovrić,Tatjana Šuker(14),Sarafina Jurišić,Andrea Lukić,Amra Varupa,Matea Đurić,Senida Saldum(7)Minea Marazović,Marinela Lovrić,Danijela Bavrka

HŽRK Grude Autoherc:

Ana Pranjić,Andrea Brzica,Antonija Kutleša(7),Iva Leko,Ana Knezović,Chiara Radić(4),Josipa Grubišić,Josipa Braćić(13),Jana Leko(2),Marija Ćorluka(1),Ana Marija Šimić(8),Klara Mikulić(1),Tina Bandić,Nikolina Marić,Josipa Miklulić

Ovo je utakmica koja potvrdila da nema lakih protivnika i da se svaka utakmica mora odigrati sa maksimalnom ozbiljnošću i zalaganjem,

Iako trenutni poredak na ljestvici to nije naogvještavao,ipak se lider prvenstva u dosta namučio dok je slomio otpor predzadnje ekipe 1.lige FBiH.

U provom poluvremenu domaća ekipa je uglavnom imala prednost od 1 ili 2 zgoditka,sve do 30. minute,kada Gruđanke dolaze u vodstvo od 15:14 što je bio i konačni rezultat 1. poluvremena.

Drugo poluvrijeme se nastavilo na sličan način ,te je sve do 43. minuta rezultat bio uglavnom izjednačen.Tada gošće ubacuju u brzinu više i do 50. minute prave 8:1 i dolaze do rezutlata 21:28.

To je bio prelomni period utakmice u kojem je odlučen konačni pobjednik,a na krajnji rezultat od 28;36 je realni pokazatelj odnosa snaga u ovoj utakmici.

Tako se ni nakon ovog kola nije ništa promjenilo na vrhu ljestvice 1.lige FBiH ,gdje ekipa HŽRK Grude Autoherc zauzima 1.mjesto sa svih 7 pobjeda iz 7 utakmica.

U slijedećem 8. kolu u Grudama gostuje ekipa ŽRK Jedinstvo iz Tuzle.

Trenerici i igračicama ,čestitke na još jednoj pobjedi i puno sreće i uspjeha i u nastavku prvenstva.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0