HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Izviđač Ljubuški 26:17(16:6)
Liga Rukometnog saveza Herceg Bosne 5.kolo
Dvorana Bili brig Grude
Gledatelja 50
Suci:Križanović-Marić
Nadzornik:Miljenko Turudić

HŽRK Grude Autoherc
Tea Boban,Anđela Milas,Matea Bandić 1,Katja Žulj,Katarina Glavaš,Martina Leko 1,Ana Nikić,Jana Leko 7,Lucija žulj,Marija Ćorluka,
Klara Mikulić 8,Katarina Zorić 1,Tina Bandić 3,Ana Kondža 2,Josipa Mikulić 3.
Trener:Kornelija Klinac
Sedmerci:3(2)
Isključenja:4 min

ŽRK Izviđač
Sara Anić,Ana Artuković,Tajana Selak,Mirna Perić,Antonela Boto 1,Karla-Ema Prskalo 2,Marija Tomić,Manuela-Milenka Brkić 3,Ljiljana Nižić 5,Anđela Boras 6,Ana Majić,Andrea Vrdoljak,Doris Bokšić
Trener:Petar Šuvak
Sedmerci:5(4)
Isključenja:8 min

Utakmica zadnjeg kola prvog dijela 1.lige RS Herceg Bosne donijela nam je još jednu pobjedu ekipe HŽRK Grude Autoherc u ovom natjecanju.
Iako su obje ekipe nastupile sa mlađim igračicama,igrao se lijep i kvalitetan rukomet.
Cure oba tima pokazale su da se sa njima radi kvalitetno i da će mnoge od njih postati dobre rukometašice.
Utakmica je protekla u stalnom vodstvu Gruđanki koje su ovom pobjedom ostale na prvom mjestu 1.Lige Herceg Bosne sa četiri pobjede iz četiri susreta.

Nakon ove utakmice odigrane su i utakmice ova dva kluba i to dobna skupina djevojčica rođenih 2002.god i mlađih.
Tako su se prvo sastale ekipe HŽRK Grude Autoherc I i ŽRK Izviđač.Bolja je bila ekipa Izviđača koja je ostavarila pobjedu rezultatom 10:7.
U slijedećoj utakmici sastale su se ekipe HŽRK Grude Autoherc II i ŽRK Izviđača.Ekipu HŽRK Grude Autoherc II većinom čine igračice iz Posušja i Rakitna koje su polaznice škole rukometa našeg kluba:”Rukomet-od prvog koraka do prvaka”.
Ove djevojčice treniraju tek nešto više od mjesec dana i do sada su imale samo jednu utakmicu.Očekivano,ekipa ŽRK Izviđač je ostvarila visoku pobjedu(18:3),ali svakako da će djevojčice trenera Marina Markote
svakodnevno napredovati i uskoro početi i pobjeđivati svoje protivnike.
U zadnjoj utakmici dana sastale su se dvije ekipe HŽRK Grude Autoherc u kojima su nastupile sve igračice rođene 2000/2001 koje treniraju u našem klubu.
Ovo je bila trening utakmica pa u kojoj su treneri ovih djevojčica,Kornelija Klinac i Marin Markota prvi put napravili ekipe kombinirane od igračica koje treniraju u Grudama,Posušju i Rakitnu.
Sve u svemu jedan lijep rukometni događaj u kojem je nastupilo preko 70 mladih rukometašica iz Gruda,Ljubuškog,Posušja i Rakitna.
 Čestitka svim sudionicima današnjih utakmica i puno sreće u nadolazećim utakmicama.
DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0