ŽRK Goražde Heim-Meih – HŽRK Grude 

9.kolo Premijer lige BiH ,sezona 2017/2018

Subota 18.11.2017.g.  u 18.00 sati

Sportska dvorana Mirsad Hurić Goražde

Suci: Amar i Dino Konjičanin (Visoko)

Delegat: Mario Primorac (Ljubuški)

U 9.kolu Premijer lige BiH grudske rukometašice gostuju u Goraždu.

Domaća ekipa Goražda ovu utakmicu dočekuje na drugom mjestu premijerligaške ljestvice. Sjajan dosadašnji dio sezone Goraždankama je donio 7 pobjeda i samo dva poraza te su sa 18 bodova poredane odmah iza Gruđanki. Značajno pojačana ekipa goraždanskih rukometašica ove je sezone pobijedila sve svoje protivnike osim Jedinstva AR i Krivaje od koji su pretrpjeli gostujuće poraze. Ovo je najboljih osam kola u zadnjih nekoliko sezona za Goraždanke i svakako će u subotu pokušati još dodatno popraviti svoj jesenski učinak eventualnom novom domaćom pobjedom.

Ekipa HŽRK Grude je u prvih 8 kola ovogodišnje sezone u Premijer ligi ostvarila isto toliko pobjeda. Četiri domaće i četiri gostujuće utakmice do sada grudske su rukometašice bile bolje od svojih protivnica. Takav učinak u dosadašnjem dijelu sezone donio im je trenutno vodeće mjesto  na ljestvici Premijer lige. Sigurno je da Gruđanke žele zadržati svoj pobjednički niz i da će u Goraždu pokušati doći do nove pobjede.

Uvijek su utakmice prve i druge ekipe na ljestvici bile zanimljive i kvalitetne te će sigurno tako biti i ovog puta. Očekuje se dobra rukometna predstava i fer i sportska igra u kojoj treba pobijediti bolja ekipa.

Našim curama želimo dobru igru, puno sreće i pozitivan rezultat.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0