HŽRK Grude Autoherc – RK Lokomotiva Mostar, 15.kolo Premijer lige BiH

Subota 26.03.2016.g. 17.00 sati ,Sportska dvorana Bii Brig Grude

Suci: Anis Duraković i Džemal Čedić (Sarajevo)

Delegat: Mladen Rajič (Mostar)

U 15.kolu Premijer lige BiH za rukometašice u Grudama gostuje mostarska Lokomotiva. Ekipa Lokomotive je pobjedom protiv Katarine napravila značajan korak ka mirnijem nastavku prvenstva iako ostanak u Premijer ligi nije osiguran. Svaka sljedeća pobjeda bi Mostarkama značila i gotovo siguran nastup u Premijer ligi i iduće sezone.

Gruđanke u ovu utakmicu ulaze sa prvog mjesta i sa do sada osvojenih maksimalnih 42 boda iz 14 utakmica. Svakako da svi u klubu žele osvajanjem nova tri boda u utakmici protiv Lokomotive nastaviti niz nepobjedivosti i približiti se obrani naslova prvakinja države. Za subotnju utakmicu bi trebalo biti nešto bolje stanje sa raspoloživim igračkim kadrom Gruđanki iako su u zadnjim utakmicama i neke mlađe igračice pokazale da mogu kvalitetno zamijeniti svoje starije suigračice.

U svakom slučaju u subotu možemo u Grudama očekivati dobru rukometnu predstavu. Grudske rukometašice pozivaju sve svoje navijače i prijatelje športa da dođu isvojim navijanjem im pomognu da odigraju još jednu dobru utakmicu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0