HŽRK Grude Autoherc-HRK Katarina

Subota 14.11.2015. u 19.00 sati gradska sportska dvorana Bili Brig

Premijer liga BiH 7.kolo

Suci: Darko Džeba i Andrej Kolobarić (Mostar)

Delegat: Mileta Kekić (Mostar)

U 7.kolu Premijer lige BiH  u Grudama gostuje ekipa HRK Katarine. Gošće iz Mostara dolaze nakon dvije vezane pobjede(protiv Mire i Izviđača) kojima su pobjegle sa dna ljestvice , ali i pokazale da  ovogodišnji loš start u Premijer ligi nije bio odraz njihove stvarne kvalitete. Nakon izostanaka radi ozljeda u sastav Katarine su se vratile Nikolina Jarak i Maja Leko.

Grudske rukometašice su  i nakon gostovanja u Tuzli ostale sa stopostotnim učinkom u ovoj sezoni. Zdravstveno stanje je bolje nego u nekoliko zadnjih utakmica. Gruđanke su se nakon veoma napornog perioda u kojem su igrale i EHF cup i Premijer ligu ritmom subota-srijeda konačno   vratile u normalan ritam igranja što ih je dodatno odmorilo i osvježilo.

Subotnja utakmica će sigurno biti kvalitetna i obilovati lijepim potezima, ali i borbenošću koje nikada ne nedostaje u utakmicama ova dva suparnika.

Gošće će se svakako pokušati zadržati na pobjedničkom kolosjeku, a Gruđanke će pokušati nastaviti pobjednički niz u Premijer ligi koji traje već 22 utakmice ili od poraza upravo od Katarine u Mostaru u 6.koliu Premijer lige prošle sezone(31:32).

U svakom slučaju  svi oni koji dođu na ovu utakmicu sigurno neće zažaliti. Zato dođite ,pomozite našim curama da odigraju što bolju utakmicu, a one će se kao i uvijek odužiti maksimalnim zalaganjem, dobrom igrom i nadamo se novom pobjedom

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0