HŽRK Grude – ŽRK Krivaja Zavidovići , 12.kolo Premijer lige BiH za rukometašice

Subota 16.02.2019.g. u 19.00 sati , Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

 Suci: Damir Dučić i Mirza Hadžić (Goražde)

Nadzornik:  Zdravko Petković (Ljubuški)

Na početku proljetnog dijela premijerigaške sezone ,grudske rukometašice će dočekati ekipu ŽRK Krivaje iz Zavidovića.

U nastavak prvenstva ekipa Krivaje kreće s trećeg mjesta na ljestvici. Jesen su ispred ekipe Krivaje završile samo rukometašice HŽRK Grude i ŽRK Izviđač CO. To je dovoljan pokazatelj da ekipa iz Zavidovića i u ovoj sezoni ima odličnu ekipu i da nastavlja sa odličnim rezultatima koje ostvaruje u zadnjih nekoliko sezona. Ujedno je ŽRK Krivaja jedini ženski rukometni BiH klub uz ekipu HŽRK Grude koji je ove sezone sudjelovao u europskim natjecanjima.

Ekipa HŽRK Grude je u pripremnom periodu odigrala tri prijateljske utakmice i dvije utakmice četvrtzavršnice KUP-a BiH. Sve utakmice su bile sa renomiranim protivnicima i trenerica Kornelija Leko je pripremila ekipu za naporan i dugačak proljetni dio sezone. Za razliku od prethodnih sezona ovo proljeće će donijeti najmanje 10 utakmica više nego prethodnih godina tako da će dobra pripremljenost biti od velikog značaja za rezultatski uspjeh.

Grudske rukometne kraljice pozivaju svoje navijače i sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu i pomognu im da odigraju što bolju utakmicu, a one obećavaju da će  kao i uvijek ostaviti srce na parketu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

 

Comments

0