HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Ilidža
Srijeda 01.04.2015.god. 17.00 sati Gradska sporstska dvorana Bili Brig Grude
Uzvratna utakmica četvrtzavršnice KUP-a Bosne i Hercegovine

Suci:Predrag Dejanović i Elvis Marčetić(Prijedor)
Delegat:Goran Sušić (Čapljina)

Pred nama je treća utakmica između HŽRK Grude Autoherc i ŽRK Ilidža u zadnjih 10 dana.Ovaj put se radi o uzvratnoj utakmici četvrtzavršnice KUP-a Bosne i Hercegovine.
U prvoj utakmici četvrtzavršnice na Ilidži rezultat je bio 24:22,tako da Gruđankama za prolazak u polufinale KUP-a treba pobjeda od najmanje tri gola razlike.
Nakon što su u Premijer ligi grudske rukometašice odmakle ekipi Ilidže na 6 bodova prednosti,u ovu KUP utakmicu će sigurno ući rasterećene i odigrati najbolje što mogu.
Iako prije početka sezone niti tijekom sezone nitko nije postavljao kao cilj niti spominjao osvajanje bilo kojeg naslova,
svojim odličnim igrama Gruđanke su na dobrom putu prema naslovu prvaka države kao i završnici KUP-a Bosne i Hercegovine.
KUP utakmica protiv Ilidže u srijedu će biti prigoda da pokažu svoj trenutni primat u BiH ženskom rukometu,ali će to biti i prigoda svim ljubiteljima rukometa da na djelu vide ono najbolje što se može vidjeti trenutno u ženskom rukometu u ovoj državi.
Cure ovim putem pozivaju sve Gruđanke i Gruđane te ljubitelje sporta iz cijele Hercgovine i Dalmacije da u srijedu dođu na utakmicu i svojim navijanjem ostvare pobjedu na tribinama,a one obećavaju kao i uvijek da će svoje veliko sportsko srce ostaviti na parketu grudske dvorane i prirediti radost i veselje svojim navijačima.

Raspoloženje u ekipi je sjajno ,sve djevojke su spremne,zdrave i nestrpljive i jedva čekaju srijedu i početak utakmice.
Gošće iz Sarajeva dolaze sa svojim navijačima,dočekajmo ih sportski i u sportskom navijanju i sportskoj borbi na parketu ostvarimo dvostruku pobjedu koja će nas ostaviti na putu  ka dvostrukom naslovu.
 
DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0