HŽRK Grude  – ŽRK Bihać

8.kolo Premijer lige BiH ,sezona 2017/2018

Subota 11.10.2017.g.  u 17.00 sati

Gradska dvorana Bii Brig Grude

Suci: Ivo Bošnjak i Josip Marić (Mostar)

Delegat: Damir Sobo (Banja Luka)

U 8.kolu Premijer lige BiH za rukometašice u Grudama gostuje ekipe Bihaća.

Bišćanke u Grude dolaze sa do sada osvojena 4 boda što sigurno ne pokazuje stvarnu vrijednost ove ekipe. Težak raspored u prvim kolima je svakako jedan od razloga za dosta siromašan učinak Bišćanki u dosadašnjem dijelu natjecanja. Ekipa ŽRK Bihać je znatno kvalitetnija od prošlogodišnje i sa odličnom Azrom Bašanović svakako će u nastavku Premijer lige biti nezgodan protivnik za svaku ekpu. Svoju prigodu za osvajanje prvih ovosezonskih gostujućih bodova Bišćenke će sigurno tražiti u Grudama.

Ekipa HŽRK Grude ovu utakmicu očekuje nakon dobre igre i sigurne pobjede u Zavidovićima kojom je zadržano vodeće mjesto na ljestvici Premijer lige BiH. Subotnja utakmica protiv ekipe ŽRK Bihać je veoma važna za grudske rukometašice jer će eventualna pobjeda donijeti dodatno samopouzdanje pred samu konačnicu jesenskog dijela prvenstva u kojoj Gruđanke očekuju još dva gostovanja(u Goraždu i Mostaru) te domaća utakmica protiv OŽRK Jedinstvo AR.

Imajući u vidu značaj utakmice za obje ekipe možemo očekivati dobru rukometnu predstavu i lijep rukomet .

Grudske rukometašice pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje rukometa da ih dođu podržati u predzadnjoj utakmici u Grudama ove jeseni.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0