HRK Grude-ŽRK Izviđač CO Ljubuški  37:23 (19:11)

16.kolo Premijer lige BiH

Dvorana Bili brig Grude, bez gledatelja

Suci: Ivo Bošnjak i Josip Marić

Nadzornik: Zdenko Alpeza

HRK Grude:

Gabrielle Leese, Amanda Jelčić (2), Nikolina Čutura(9), Paula Miloš, Anja Boban, Teodora Petković, Mia Lugonjić(4), Leontina Vujić(1), Ina Džidić, Milena Vujisić, Karla Lovrić(7), Barbara Karačić, Anđela Boras(5), Jovana Ilić(9).

Trenerica: Zlata Zubac

Sedmerci: 3(3)

Isključenja: 6 min

ŽRK Izviđač CO Ljubuški

Martina Šumelj, Ivana Petrović, Katarina Prskalo 3, Mihaela Miloš, Iva Grbavac 3,Matea Nosić 4, Helena Maria Ostojić, Ana Petrović 9, Andrea Boras, Milica Stamatović 2, Andrea Bošnjak, Marija Brkić 2

Trenerica : Josipa Tomić

Sedmerci: 2(2)

Isključenja: 6 min

Od početka utakmice ekipa HRK Grude je stalno bila u rezultatskoj prednosti , iako je bilo dosta oscilacija u igri. Kako je vrijeme odmicalo tako se povećavala razlika u korist domaće ekipe do konačnih 19:11 na kraju poluvremena.

U prvom poluvremenu valja istaći dobru i efikasnu igru mlade Mie Lugonjić( 2005. godište) koja je danas dobila prigodu od samog početka utakmice.

U 2. poluvremenu je došlo do nekih izmjena u sastavu Gruđanki pa je prvi dio drugog poluvremena prošao u izjednačenoj igri i rezultatu uz dosta tehničkih pogrešaka s obje strane. Ipak grudske rukometašice u zadnjem dijelu utakmice pojačavaju tempo i svoju prednost te na kraju utakmicu završavaju sa “viškom” od 14 golova.

U ovoj utakmici ,a nažalost i u nekoliko narednih ,HRK Grude će nastupiti znatno oslabljen, neigranjem Ane Nikić koja je doživjela veoma nezgodnu ozljedu koljena na treningu te je za sada siguran izostanak sa parketa 6 tjedana, a nakon tri tjedna će se pouzdanije znati hoće li ta stanka biti produžena ili ne. U svakom slučaju našoj dokapetanici želimo brz oporavak i povratak u ekipu.

U sljedećem kolu Gruđanke putuju u Goražde,a Ljubušanke ostaju u Hercegovini gdje će u Mostaru gostovati kod ekipe Katarine.

Čestitke našim djevojkama na pobjedi, a našim susjedama na fer i sportskoj igri.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0