ŽRK Krivaja Zavidovići – HŽRK Grude   19:29 (8:19)

2.utakmica četvrtzavršnice KUP-a BiH za rukometašice

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 20

Suci: Krhan-Tule (Mostar)

Delegat: Primorac (Ljubuški)

ŽRK Krivaja

Erna Šabić, Sajra Hamurović, Amela Džakmić 5,  Adnana Latifović 4 ,Ilma Mehanović, Nermina Šabanović , Ajna Mačak 3,Anita Drinić ,Bogdana Sekulić, Ivana Sikimić 7, Nejra Cerić

Trener: Adi Bašić

Sedmerci:3(2)

Isključenja: 4 minuta

HŽRK Grude

Darjana Vukliš, Anđela Milas, Amanda Marić 3,Nikolina Čutura 4,Ana Nikić 3,Lara Šimić,  Ana Vrančić 4, Martina Vukanović , Andrea Prusina 3,Lejla Kasumačić 3, Edina Demić 1, Anita Azinović 6,Anđela Boras ,Martina Pandža 2, Klara Mikulić , Iva Artuković

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci:0(0)

Isključenja: 2 min

Treća utakmica istih protivnika u samo 4 dana je odigrana jer se morala odigrati, ali je zaista teško motivirati igračice obje ekipe za neki velik angažman u takvoj situaciji. Dodatni demotivirajući čimbenik je bio to što su Gruđanke već jučer napravile prednost koja je osigurala plasman u završnicu KUP-a BiH.

Zato je današnja utakmica bila bez rezultatskog naboja i poslužila za uigravanje različitih kombinacija u grudskom sastavu .

Današnjom pobjedom HŽRK Grude je osigurao peti uzastopni plasman na završnicu KUP-a BiH ,koji je dva puta i osvojio i čiji je i zadnji osvajač.

Čestitke našim curama i trenerici na današnjoj pobjedi i puno sreće u subotu u Bihaću u utakmici 19.kola Premijer lige BiH.

  DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0