ŽRK Izviđač Central osiguranje Ljubuški – HŽRK „Grude“ Grude

1.kolo Premijer lige BiH za rukometašice, sezona 2017/2018

Gradska dvorana Ljubuški

Subota 23.09.2017.g. u 17.30 sati

Suci: Edin Kulović i Vedad Škaljić (Sarajevo)

Delegat: Dragan Semiz (Novo Goražde)

Otvaranje nove premijerligaške sezone za rukometašice nam donosi susret najbližih hercegovačkih susjeda. U Ljubuškom će snage odmjeriti domaća ekipa Izviđač Central osiguranje i aktualne prvakinje BiH ekipa HŽRK Grude.

U novu sezonu obje ekipe ulaze u izmijenjenim sastavima u odnosu na prošlu. Ljubuška pojačanja Marija Gudelj, Dea Vuković i Blaženka Pandža te trenerica Maja Prusina, ekipu Izviđača u nadolazećoj sezoni sigurno svrstavaju u vrh BiH ženskog rukometa. Bit će to puno bolja i kvalitetnija ekipa od prošlosezonske i sigurno je da će Ljubušanke biti težak protivnik za svakog premijerligaša.

Gruđanke su u odnosu na prošlu sezonu također imale neke promjene u ekipi i nastup u Ljubuškom će biti pravi test za prvakinje da se vidi koliko se ekipa posložila i uigrala za nadolazeću sezonu. U pripremnom periodu nije bilo sreće sa ozljedama pa većinu pripremnih utakmica nije odigrala Amanda Marić, dok nikako nije nastupala Anita Azinović, a zbog privatnih obveza iz nekoliko pripremnih utakmica je izostala i Klara Mikulić. Zbog toga je sigurno da će uigravanje ekipe potrajati i prvih nekoliko kola u kojima  bi  se  Gruđanke  konačno trebale  kompletirati.

Za obje ekipe ova prva utakmica je veoma važna jer u pravilu te prve utakmice imaju veliki značaj za nastavak natjecanja. Zbog toga se može očekivati dobar rukomet u kojem se nadamo  neće biti novih ozljeda ni na jednoj strani.

Našim curama želimo puno sreće i uspjeha u premijernom nastupu u novoj premijerligaškoj sezoni!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0