ŽRK Sloga 2013 Uskoplje/G.Vakuf – HRK Grude

6.kolo BH Telecom Premijer lige za rukometašice

Subota, 18.11.2023.g. u 17.00 sati , Gradska dvorana Uskoplje/G.Vakuf

Suci: Mulahasanović (Maglaj) i Širić(Žepče)

Nadzornik: Turudić(Mostar)

Gostovanje grudskih rukometašica u Uskoplju/G.Vakufu, dolazi između dva derbija i veoma je važno za aktualne prvakinje. Nakon 41 uzastopne pobjede u svim BiH rukometnim natjecanjima, HRK Grude je u prošlom kolu, nakon više od 20 mjeseci,  doživio poraz u Hadžićima. Nakon utakmice protiv Sloge, u Grude dolazi banjalučki Borac te će u naredna dva kola biti riješeno puno nedoumica oko konačnog izgleda prvenstvene ljestvice , što se tiče prvog dijela sezone.

Domaćin subotnje utakmice, ekipa Sloge u teškom rasporedu koji je imala na početku prvenstva ,nije uspjela upisati nijedan bod te joj je ova utakmica veoma važna. Iako mlada, ova ekipa je pokazala da itekako ima potencijala i neke utakmice je tijesno izgubila pa stanje na ljestvici ne odražava stvarnu vrijednost ove ekipe. Uz pomoć s tribina, sigurno će ove mlade cure dati sve od sebe da pokušaju doći do prvih bodova.

Našim curama je također potrebna pobjeda pa će utakmica sigurno biti zanimljiva i da će gledatelji moći uživati   u dobrom rukometu.

HŽRK Zrinjski Mostar-HRK Grude

7.kolo Lige RS Herceg Bosne

Nedjelja, 19.11.2023. Dvorana Bijeli brijeg Mostar

Od 10.00 sati 3 utakmice i to kadetkinja, mlađih kadetkinja i djevojčica.

HRK Grude-HRK Čapljina

7.kolo Lige RS Herceg Bosne

Nedjelja,19.11.2023.g Dvorana Bili brig Grude

U 13.30 sati  utakmica mlađih kadeta

Sretno cure i dečki!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0