HŽRK „Grude“ Grude – ŽRK Krivaja Zavidovići

18.kolo Premijer lige BiH za rukometašice – Nedjelja 08.04.2018.g. u 17.00 sati

Četvrtzavršnica KUP-a BiH – Srijeda  11.04.2018.g, u 19.00 sati

HŽRK „Grude“ Grude – ŽRK Krivaja Zavidović

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

 

U nedjelju će u okviru 18.kola Premijer lige BiH za rukometašice u Grudama gostovati ekipa ŽRK Krivaja iz Zavidovića.

Gošće iz Zavidovića u Grude dolaze sa 4.mjesta Premijer lige i sa dobrim izgledima da osvajanjem 3.mjesta na kraju sezone osiguraju nastup na europskoj sceni. U dosadašnjem dijelu prvenstva zavidovićka ekipa je igrala veoma dobro i doživjela samo 3 poraza u 17 odigranih utakmica. Trenutno sa 35 odvojenih bodova zaostaju samo jedan bod iza trećeplasirane ekipe ŽRK Dubica. Sigurno je da će u Grudama pokušat nastaviti svoj  niz dobrih igara i doći do bodova koji bi im bili veoma značajni u borbi za poziciju koja vodi u europska natjecanja.

S druge strane rukometašice HŽRK Grude, su nakon uspješnog nastupa u 17.kolu na Ilidži  zadržale prvo mjesto i maksimalni učinak u ovogodišnjoj Premijer ligi sa 51 bodom. Do kraja prvenstva ima još 5 kola i u igri je 15 bodova tako da je što se tiče konačnog poretka još sve otvoreno. S obzirom da sada dolazi jedan veoma gust raspored jer se u samo 18 dana igra čak 5 utakmica( 3 prvenstvene i dvije KUP utakmice), može se  reći da je pred nama odlučujući period ove premijerligaške sezone,  a prvenstvena utakmica protiv Krivaje je za grudsku ekipu od velikog značaja kao prva u nizu.

Utakmice između HŽRK Grude i ŽRK Krivaja uvijek su bile veoma  kvalitetne, a često i  neizvjesne: Nedjeljna utakmica ima veliki značaj za obje ekipe, a s obzirom na kvalitetu protivnika gledatelji će sigurno moći uživati u odličnom rukometu.

Isti protivnici će u srijedu odigrati 1.utakmicu četvrtzavršnice KUP-a BiH u Grudama.

Naše cure pozivaju sve svoje navijače da ih dođu podržati i pomoći im da odigraju što bolje utakmice i pokušaju doći do novih pobjeda.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0