Početak ožujka je ujedno i početak natjecateljske godine za rukometašice u Bosni i Hercegovini. Tako se već 01.03.2017. igraju prve utakmice četvrtzavršnice KUP-a BiH, a 04/05.03.2017. se nastavlja i Premijer liga BiH.

Voljom ždrijeba u četvrtzavršnici KUP-a se sastaju dvije najbolje ekipe iz prvog dijela sezone, ekipe HŽRK Grude i ŽRK Mira što je svakako najzanimljiviji par četvrtzavršnice ovogodišnjeg KUP-a. Prva utakmica se igra u Prijedoru 01.03., a uzvrat u Grudama 29.03.2017. Zanimljivo je da samo tri dana nakon uzvrata u Grudama ove dvije ekipe igraju utakmicu Premijer lige u Prijedoru koja će biti vjerojatno najvažnija utakmica proljetnog dijela prvenstva za obje ekipe.

Ovog vikenda se utakmicama 12.kola nastavlja i Premijer liga BiH za rukometašice. Naše cure putuju u Zavidoviće na utakmicu protiv Krivaje. U proljetni dio prvenstva Gruđanke ulaze sa liderske pozicije i sa maksimalnih 33 osvojena boda, a ekipa Krivaje sa 7.mjesta i 18 osvojenih bodova. Svih 18 bodova  u prvom dijelu sezone ekipa Krivaje je osvojila na domaćem parketu gdje  je ostvarila maksimalni učinak od 6 pobjeda u isto toliko utakmica.Kao i Gruđanke tako i Zavidovićanke u srijedu igrau KUP utakmicu u kojoj u svojoj dvorani dočekuju ekipu Neretve iz Jablanice.

Naša ekipa dočekuje ova dva gostovanja u kompletnom saastavu, istina bez Anite Azinović koja je ozlijeđena u utakmici na Ilidži i koja će ovog proljeća biti samo moralna podrška svojim suigračicama. Ostale djevojke su zdrave ,raspoložene, željne igre i spremne za nastavak natjecanja.

Svim rukometašicama u BiH želimo puno sportske sreće i što manje ozljeda u proljetnom dijelu sezone.

Našim curama želimo da kao i do sada svaku utakmicu odigraju sa maksimalnim zalaganjem i da nastave u svom klubu  živjeti svoj  slogan:

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

 

 

Comments

0