HRK Grude – ŽRK Krivaja Zavidovići

Subota, 01.04.2023.g – 18.00 sati

Gradska sportska dvorana Bili brig Grude

Suci: Bošnjak-Marić (Mostar)

Nadzornik: Suljević (Sarajevo)

17.kolo BH Telecom Premijer lige

U subotu je na programu derbi utakmica 17.kola BH Telecom Premijer lige za rukometašice u kojoj naše cure dočekuju ekipu Krivaje iz Zavidovića. Ekipa Krivaje je u borbi za izlazak na europsku scenu i igra sjajno, što najbolje pokazuje podatak da su Krivajašice ovog proljeća pobijedile u svim prvenstvenim utakmicama. Sigurno je da će taj pobjednički niz pokušati nastaviti i u subotnjoj utakmici i tako napraviti možda i odlučujući korak ka Europi.

Naše cure su nakon gostujuće pobjede na Ilidži ostale na punom učinku ove sezone i na vodećem mjestu prvenstvene ljestvice. Svakako je želja ostati na istom putu i pokušati doći do novih bodova prije stanke koja će za Gruđanke biti veoma duga ,jer nakon utakmice protiv Krivaje imaju dva slobodna vikenda.

Subotnja utakmica će sigurno biti  kvalitetna , borbena i prava poslastica za gledanje. Cure pozivaju sve ljubitelje sporta da u subotu u 18 sati dođu u sportsku dvoranu Bili brig, uživaju u dobrom rukometu i pomognu im da odigraju što bolju utakmicu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0