HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Krivaja Zavidovići

Subota 05.12.2015. u 17.00 sati gradska sportska dvorana Bili Brig

Premijer liga BiH 9.kolo

Suci: Maid Katanić (Konjic) i Nedim Lipa(Sarajevo)

Delegat: Zdravko Petković (Ljubuški)

Pred nama je zadnja utakmica naših rukometašica ove godine i to utakmica nakon koje može biti poznat jesenski prvak Bosne i Hercegovine za rukometašice.

Naime u Grudama ove subote gostuje ekipa ŽRK Krivaje iz Zavidovića koja trenutno zauzima drugo mjesto na ljestvici Premijer lige BiH. Ukoliko naše cure ostvare pobjedu u ovoj utakmici i teoretski će potvrditi osvajanje naslova jesenskih prvakinja države.

ŽRK Krivaja je svakako najveće iznenađenje ove sezone. Ekipa iz Zavidovića je do sada ostvarila 7 pobjeda i pretrpjela samo dva poraza te se s 21 bodom nalazi odmah iza naših cura. U zadnja tri kola Zavidovićanke su ostvarile tri uvjerljive pobjede, a kolo prije toga su minimalno poražene na Ilidži rezultatom 29:30.

Naše cure su trenutno vodeća ekipa prvenstva sa 9 pobjeda iz isto toliko utakmica, a pobjedom u subotnjoj utakmici bi i ove kao i prošle godine osigurali naslov jesenskih prvakinja. Djevojke su spremne da se na najljepši način, a to je dobrom igrom i pobjedom oproste od svojih  vjernih navijača.

Zato pozivaju sve prijatelje i navijače da zajedno sa UNCUTIMA svojim gromoglasnim ,fer i sportskim navijanjem pomognu da ova zadnja utakmica u ovoj godini na grudskom parketu bude potvrda da Grude imaju privilegiju da uživaju u najboljem ženskom rukometu i najboljem navijanju u državi.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0