BH Telecom Premijer liga 1.kolo

HRK Grude – ŽRK Borac Banja Luka

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Subota, 17.09.2022.g. u 18.00 sati

Suci: Amar i Dino Konjičanin (Visoko)

Nadzornik: Fuad Hadžić (Sarajevo)

Nova sezona Premijer lige BiH ,koja se od ove sezone zove BH Telecom Premijer liga, u Grudama  nam donosi derbi utakmicu između HRK Grude ŽRK Borac iz Banja Luke.

U obranu naslova prvakinja i pobjednica KUP-a BiH,  ekipa HRK Gruda dočekuje u izmijenjenom sastavu, u odnosu na prošlu, šampionsku sezonu. Gruđankama će svakako najviše nedostajati dvije igračice koje su protekle godine bile stalne članice početne sedmorke, kapetanica Amanda Jelčić koja je završila igračku karijeru i Anđela Boras koja će u ovoj sezoni nastupati za ŽRK Izviđač iz Ljubuškog. U novu sezonu HRK Grude ulazi sa dvije nove igračice ,Mateom Šumelj koja je došla iz ŽRK Izviđač Ljubuškog i Leom Bošnjak koja je došla iz RK Hadžići. Uz njih , ekipa je kompletirana curama iz naše škole rukometa tako da je ukupno ekipa dosta pomlađena u odnosu na prošlu sezonu.

Ekipa je  odradila pripreme, dio u Grudama dio na Kupresu , te je u ovom pripremnom periodu odigrala 6 pripremnih utakmica. Najbolja provjera mogućnosti i spremnosti će biti u subotu, a cure su željne prvenstvenih utakmica i silno motivirane za početak prvenstva.

Ekipa Borca u ovu sezonu ulazi kao jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka , s obzirom da se radi o ekipi koja već nekoliko godina igra zajedno te da ima dosta kvalitetnih igračica.

Naše cure pozivaju svoje navijače i ljubitelje sporta , da dođu u subotu u gradsku dvoranu i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju ostvariti povoljan rezultat.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0