HRK Grude-RK Hadžići

Subota, 26.11.2022.g. , 17.00 sati , Dvorana Bili brig

BH Telecom Premijer liga, 8.kolo

Suci: Amar i Dino Konjičanin (Visoko)

Nadzornik: Boris Šatordžija (Banja Luka)

Ove subote u Grudama se igra derbi utakmica jesenskog dijela BH Telecom Premijer lige za rukometašice između HRK Grude i RK Hadžići.

Ekipa Hadžića ima 12 bodova isto kao i HRK Grude.

Hadžići su ekipa iskusnih  igračica koje godinama igraju zajedno i koja je u zadnjim sezonama bila u samom vrhu BiH ženskog rukometa. U prošloj sezoni su Hadžićanke u Premijer ligi u Grudama osvojile 1 bod ,a u Hadžićima su ostvarile pobjedu protiv Gruđanki koje su uzvratile pobjedom u poluzavršnici KUP-a BiH. U ovoj sezoni  su Hadžići nastavili sa odličnim igrama i svakako su jedan od glavnih kandidata za naslov  prvaka.

Gruđanke su ovog vikenda bile slobodne i derbi utakmicu očekuju sa odlično odigranom prvom polovicom jesenskog dijela prvenstva u kojoj su ostvarili svih 6 pobjeda. Cure žele nastaviti pobjednički niz koji je počeo upravo nakon poraza u Hadžićima u 1.kolu proljetnog dijela sezone 2021/2022. Od tada je HRK Grude odigrao 15 prvenstvenih utakmica i ostvario isto toliko pobjeda. Prošlosezonski negativan skor sa  Hadžićima , curama je dodatni motiv za što bolju igru i pobjedu, pogotovo ako se zna da će najvjerojatnije pobjednik subotnjeg derbija biti i jesenski prvak.

Sigurno je da će derbi utakmica ponuditi odličan rukomet, veliku borbu i neizvjesnu utakmicu te da će biti prava poslastica za gledatelje.

Kćeri bure pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da u subotu dođu na derbi i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do pobjede!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0