Ekipa HŽRK Grude Autoherc se u nedjelju popodne vratila sa četverodnevnih priprema u Zagrebu.
Što se tiče sportskog dijela naše djevojke su odigrale tri prijateljske utakmice i to sa ekipama Lokomotive 2 koja je trenutačno vodeća ekipa 2.HRL zapad,zatim ekipom RK Sesevete 2 koja je trenutačno vodeća u 3.HRL i sa prvom ekipom RK Trešnjevka koja je trenutačno 3.poredana u 1.HRL.
Utakmice su bile veoma korisne za naše cure jer je igranje sa ovako jakim hrvatskim ekipama uvijek prigoda da se ponešto nauči,ali najvažnije da se steknu nova iskustva za naše mlade djevojke.
Od te tri utakmice poraženi smo od hrvatskog prvoligaša RK Trešnjevka.
Što se tiče ostalih aktivnosti tijekom boravka ekipe u Zagrebu,naši domaćini su nam uz stručne vodiče organizirali obilazak Zagrebačke katedrale te riznice koja je inače zatvorena za posjetitelje,
a koja sadržava neprocjenjive vrijednosti prikupljane tijekom 9 stoljeća.
Za naše cure poseban doživljaj bio je posjet Areni i pobjedi Zagreb CO protiv St.Petersburg u Ligi prvaka.
Tijekom ovog boravka u Zagrebu vodstvo našeg kluba se sastalo sa našim Počasnim predsjednikom gosp.Milanom Bandićem te su tom prilikom dogovorene konkretne aktivnosti koje će pomoći razvoju našeg kluba.
Djevojke i vodstvo ekipe imali su čast da se sastanu i druže sa legendama hrvatskom rukometa,počevši od Mirjane Ognjenović,preko prof.Zdravka Malića do Nataše Kolega.
Sve u svemu jedno iznimno korisno gostovanje kakvo se samo poželjeti može.
Smještaj i ishranu u Zagrebu kao i kompletan program i sadržaj boravka osigurao je RK Trešnjevka,a u suradnji sa ostala dva zagrebačka prvoligaša RK Lokomotiva i RK Sesvete.
Domaćini iz RK Trešnjevka su se pobrinuli da ovaj boravak u glavnom gradu Hrvatske cijeloj ekipi ostane u nezaboravnom sjećanju.
Ovom prigodom se želimo zahvaliti svima koji su nam omogućili sve ovo,prvo naravno našem Počasnom predsjedniku Milanu Bandiću,predsjedniku RK Trešnjevka gosp.Dinku Vukeliću,našem domaćinu gospođi Miri Božić,predsjedniku RK Sesvete gosp.Mati Vidoviću,gospođi Maji Smetana i osoblju Grada mladih.

Comments

0