Veoma sadržaj vikend je pred rukometašicama i rukometašima HRK Grude.

Subota, 07.07.2022.g. gradska sportska dvorana Bili Brig:

-10.00 HRK Grude – ŽRK Izviđač Ljubuški – djevojčice (igračice rođene 2009.g i mlađe)

-10.45 HRK Grude- ŽRK Izviđač Ljubuški – mlađe kadetkinje (igračice rođene 2007.g i mlađe)

-12.00 HRK Grude – HRK Međugorje .dječaci (igrači rođeni 2009.g i mlađi)

-Nakon ovih utakmica dvije utakmice HRK Grude- HRK Međugorje u mini rukometu

Nedjelja:08.05.2022.g. gradska sportska dvorana Zavidovići:

-17.00 ŽRK Krivaja Zavidovići- HRK Grude, 20.kolo Premije lige BiH

Subota je rezervirana za mlađe dobne skupine i Ligu RS Herceg Bosne. Prvo će na parket naše djevojčice (igračice rođene 2009.g i mlađe) koje  igraju utakmicu protiv svojih vršnjakinja iz  ŽRK Izviđač. Ovo je zadnje kolo natjecanja i u ovu utakmicu mlade Gruđanke ulaze kao vodeća ekipa sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu prvenstva,  dok su gošće trenutno na drugom mjestu sa samo jednim porazom i to baš od naših djevojčica.  Inače i prije ove utakmice , obje ekipe su već osigurale nastup na završnici državnog prvenstva BiH u ovoj dobnoj skupini.

U dobnoj skupini mlađih kadetkinja (igračice rođene 2007.g i mlađe), ekipe Izviđača je prije ovog zadnjeg kola na 2. mjestu ,a naše cure su trenutno 3.,ali ekipe Izviđača ima i dvije utakmice manje. Naše bi cure pobjedom zadržale izglede za plasman na završnicu državnog prvenstva, a svaki drugi rezultat , potvrđuje plasman Ljubušanki na završnicu.

U 12.00 sati  u okviru 10.kola Lige RS Herceg Bosne slijedi utakmica dječaka(igrači rođeni 2009.g i mlađi) protiv ekipe HRK Međugorje. Ovo je utakmica za prestiž, jer nijedna ekipa nema izgleda za plasman na jedno od prva dva mjesta koja vode na završnicu državnog prvenstva. Trenutno je ekipe Međugorja na 5.mjestu ,a naši dečki su 8.

Poslije ove utakmice će biti odigrane dvije utakmice najmlađih rukometašica i rukometaša u mini rukometu između naših i međugorskih minića.

U nedjelju će utakmicu 20.kola Premijer lige BiH za rukometašice , naše cure odigrati u Zavidovićima, protiv ekipe ŽRK Krivaja.  Mlada ekipa Krivaje je trenutno na 5.mjestu ljestvice Premijer lige BiH, a izborila je i završni turnir KUP-a BiH . To su svakako rezultati za svako poštovanje.  Utakmice u Zavidovićima su zahtjevne i izazovne za svakog gosta. Puna dvorana i gromoglasno navijanje domaćih navijača tijekom svih 60 minuta su uvijek 8.igrač domaće ekipe. Sigurno je da će i nedjeljna utakmica biti zanimljiva , borbena i kvalitetna.

Gruđanke u Zavidoviće putuju  kao vodeća ekipa Premijer lige BiH. Ekipa je dobroj formi , atmosfera u ekipi je šampionska ,a činjenica da je u zadnja tri kola dovoljan jedan bod za ovjeru sedmog naslova prvakinja države , skida bilo kakav pritisak pred gostovanje u Zavidovićima. Zbog toga se može očekivati dobra igra naših cura i nadamo se nova pobjeda.

Svim grudskim rukometašicama i rukometašima , velikim i malim , želimo dobru igru i uspješne nastupe ovog vikenda.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

 

 

 

Comments

0