HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Iskra Bugojno  nedjelja 10.03.2013.  16.00 sati

Dvorana Bili Brig Grude

Suci:Šabović-Šabović

Delegat:Omerović

Proljetni dio prvenstva 1.lige FBiH u Grudama će započeti utakmicom između domaće ekip HŽRK Grude Autoherc i ekipe ŽRK Iskra iz Bugojna.

Nakon prvog dijela prvenstva domaća ekipa je vodeća na ljestvici,i jedan od kandidata za osvajanje 1. mjesta na kraju prvenstva.Međutim prvenstvo je dugo i do kraja ima još puno utakmica .U prvoj od njih protivnik gruđankama je Iskra iz Bugojna.

Grudske cure,iako izuzetno mlade ,ipak su dovoljno iskusne da znaju da se nijedan protivnik ne može i ne smije podcijeniti.Tako i trenutno mjesto na ljestvici gošći iz Bugojna,neće domaće cure zavarati i poremetiti u pristupu utakmici koji su imale cijelu prošlu jesen.Taj pristup je uvijek bio takav da se igra maksimalno ozbiljno,odgovorno i da se u svakoj utakmici ostavi srce na parketu.Takav odnos je donio rezultate i sigurno je da se neće mijenjati ni ovog proljeća.

Ovo će biti i prigoda domaćim gledateljima da pozdrave svoje ljubimice i da vide kako su se pripremile za nastavak ovog prvenstva.

Posjete utakmicama HŽRK Grude Autoherc su u prvom dijelu prvenstva bile u stalnom porastu,očekujemo i nadamo se da će ovo proljeće dovesti još više gledatelja na utakmice naših cura.

Cure pozivaju sve ljubitelje rukometa i športa da dođu na ovu utakmicu i da im pomognu na putu do nove pobjede.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0