U nedjelju 26.travnja 2015.godine u športskoj dvorani Bili Brig u Grudama, u organizaciji braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Hrvatskog ženskog rukometnog kluba  Grude Autoherc  održat će se 6.po redu memorijalni rukometni turnir Žrtve Kupresa 92 godine.

Ovo je već tradicionalni turnir koji je iz godine u godinu postajao sve kvalitetniji i jači u natjecateljskom smislu.Tako možemo reći da je ovaj 6. po redu,što se tiče ekipa sudionica, svakako najkvalitetniji do sada.

Ove godine Grude imaju čast vidjeti tri od trenutno četiri prvoplasirane ekipe u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i to HŽRK Grude Autoherc,HRK Katarina Mostar i HŽRK Zrinjski Mostar.Osim njih sudionici turnira su dvije najbolje ekipe u 2.hrvatskoj ligi Jug i to ekipe ŽRK Split i ŽRK Sinj,te trenutno drugoplasirana ekipa 3.hrvatske lige Istok ekipa koja bila sudionik svih dosadašnjih turnira naši veliki prijatelji iz grada heroja Vukovara.

Natjecateljski dio će se odigravati kroz utakmice u dvije grupe u kojima će tri ekipe igrati svak sa svakim,te utakmicama za poredak.

Točan raspored utakmica i ostalih sadržaja kojima će se obilježiti 23.obljetnica stradanja 10 grudskih bojovnika na Kupresu 92. godine bit će objavljen naknadno.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0