U subotu, 03.02.2024.g. u grudskoj sportskoj dvorani će biti održan 6.memorijalni međunarodni rukometni turnir Željko Mikulić & Zoran Tica.

Ovaj tradicionalni turnir održava se u veljači svake godine u znak sjećanja na dva čovjeka koji su dali veliki doprinos u razvoju  našeg kluba. Svojim dugogodišnjim djelovanjem  u upravi kluba aktivno su sudjelovali u svim klupskim aktivnostima te ostavili neizbrisiv trag u klupskoj povijesti. Njihov prerani odlazak je ostavio veliku prazninu ,ali i obvezu da ih ne zaboravimo što činimo organizacijom ovog turnira.

I ovo šesto izdanje turnira će biti međunarodnog karaktera. Uz BiH premijerligaše ŽRK Ilidžu ,  HŽRK Zrinjski iz Mostara i HRK Grude, na turniru je ove godine po prvi put ekipa ŽRK Podgorica 2013.

Program turnira:

11.00  utakmica HŽRK Zrinjski Mostar -HRK Grude

12.15. svečano otvaranje turnira

12.30 utakmica ŽRK Ilidža-ŽRK Podgorica 2013

14.30 utakmica za 3.mjesto

16.00 Finale

17.15 Proglašenje pobjednika, dodjela pokala i zatvaranje turnira

Bit će to jedan lijep rukometni dan u Grudama te pozivamo sve ljubitelje športa i prijatelje naših Želje i Zoke da dođu u gradsku sportsku dvoranu u subotu te da se uz  dobar rukomet prisjetimo dvojice velikih ljudi i velikih rukometnih djelatnika.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0