U subotu, 12.02.2022.g. u grudskoj sportskoj dvorani će biti održan 4.memorijalni međunarodni rukometni turnir Željko Mikulić & Zoran Tica.

Ovaj tradicionalni turnir održava se u veljači svake godine u znak sjećanja na dva čovjeka koji su dali veliki doprinos u razvoju  našeg kluba. Svojim dugogodišnjim djelovanjem  u upravi kluba aktivno su sudjelovali u svim klupskim aktivnostima te ostavili neizbrisiv trag u klupskoj povijesti. Njihov prerani odlazak je ostavio veliku prazninu ,ali i obvezu da ih ne zaboravimo što činimo organizacijom ovog turnira.

Na ovom četvrtom izdanju nažalost, COVID-19 pandemija je malo poremetila planiranu listu sudionika. Tako su nam naši crnogorski sportski prijatelji iz ŽRK Trebjesa Nikšić , morali otkazati dolazak zbog izolacije nekoliko igračica . Na ovogodišnjem turniru će zbog toga sudjelovati tri ekipe  i to hrvatski drugoligaš ŽRK Sinj kojeg vodi naša bivša dugogodišnja trenerica, gđa Marija Žanko, zatim naši sportski prijatelji iz HŽRK Zrinjski Mostar te seniorska ekipa našeg kluba.

Tijekom turnira svoje umijeće će pokazati i mlađe dobne skupine naše škole rukometa.

Bit će to jedan lijep rukometni dan u Grudama te pozivamo sve ljubitelje športa te prijatelje naših Želje i Zoke da dođu u gradsku sportsku dvoranu u subotu te da se uz  dobar rukomet prisjetimo naših zaslužnih rukometnih zanesenjaka.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0