3,4,SAD! sportsko-zabavne igre za djevojčice osnovnih škola

Hrvatski ženski rukometni klub Grude Autoherc i osnovne škole sa područja općine Grude organiziraju sportsko zabavne igre pod nazivom: 3,4,SAD!
U igrama 3,4,SAD!sudjeluje više od 300 djevojčica,učenica trećih,četvrtih,petih i šestih razreda osnovnih škola iz Gruda,Sovića,Drinovaca i Tihaljine.
U sportskom dijelu igara djevojčice se natječu u nogometu,rukometu,skokovima u vrećama,povlačenju konopa,vođenju rukometne lopte,gađanju rukometnom loptom u cilj.
Djevojčice u svim školama se zajedno sa svojim  učiteljicama i nastavnicima tjelesnog odgoja već natječu i vrijedno pripremaju za završnicu ovog natjecanja.
Završnica sportsko-zabavnih igara 3,4,SAD! bit će održana u subotu 01.03.2014. godine u vremenu od 9 do 19 sati u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama.
Toga dana će osim športskih natjecanja djevojčica i dečki doći na svoje,jer će biti birana i nagrađena najbolja navijačka skupina te najbolji navijački transpartent.
To će biti prigoda da se Gruđanima predstave i članice plesne škole te naše grudske mažoretkinje,kao i još neki uspješne mlade Gruđanke.
Za sve informacije oko sudjelovanja u igrama 3,4,SAD! možete se javiti učiteljima/učiteljicama trećih i četvrtih razreda i nastavnicima tjelesnog odgoja u svojim školama.
Uskoro ćemo objaviti i točnu satnicu završnice igara.
U svakom slučaju očekuje nas jedno veselo druženje uz igru i zabavu,a najbolji će biti nagrađeni.
Tijekom cijelog dana sve zainteresirane djevojčice mogu se upisati i postati članicama HŽRK Grude Autoherc.
Nemojte čekati,ovo je prava prigoda da se poigrate i zabavite,zato krenite 3,4,SAD!!!

Comments

0