Nedjelja 28.10.2018.g.  Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

-u 14.30 sati HŽRK Grude – HRK Katarina Mostar, 2.kolo 1.lige RS Herceg Bosne

Suci:Žarko Hrstić i Ante Rašić, Nadzornik: Mario Primorac (svi LJubuški)

-u 17.00 sati  HŽRK Grude – OŽRK Jedinstvo Tuzla, 4.kolo Premijer lige BiH za rukometašice

 Suci: Zoran Raca i Aleksandar Vrhovac (Banja Luka) , Nadzornik: Pero Marić (Mostar)

U nedjelju će u Grudama biti odigrana utakmica 4.kola Premijer lige BiH za rukometašice između aktualnih prvakinja i aktualnih doprvakinja BiH, ekipa HŽRK Grude i OŽRK Jedinstvo Tuzla. Utakmice ova dva kluba su u zadnjih nekoliko sezona bile derbi utakmice u kojima su neporažene Gruđanke ovjeravale naslove prvakinja BiH.

Nedjeljnu utakmicu Tuzlanke dočekuju sa šest osvojenih bodova u prva tri kola nove sezone. Aktualne doprvakinje BiH su ostvarile pobjede protiv Ilidže u gostima te protiv Katarine u Tuzli ,dok su poražene u Hadžićima . Sigurno je da će i ove sezone ekipa Jedinstva biti u vrhu BiH Premijer lige. Unatoč ozljedama nekolicine igračica, igrački kadar Tuzlanki je veoma kvalitetan i garantira kvalitetan rukomet i dobre rezultate ove ekipe.

HŽRK Grude za sada ima maksimalan učinak u novoj sezoni uz ostvarene dvije gostujuće pobjede protiv Krivaje u Zavidovićima i protiv Dubice te uz domaću pobjedu protiv Hadžića. Iako su u zadnjoj utakmici u Dubici  grudske rukometašice postigle za njih iznimno malo pogodaka(24) za očekivati je da će se efikasnost popraviti te da će Gruđanke i u nedjeljnoj utakmici ići na pobjedu i tako pokušati zadržati vodeće mjesto na ljestvici Premijer lige BiH.

U svakom slučaju kao i prethodnih godina utakmica između HŽRK Grude i OŽRK Jedinstvo garantira veliku borbenost obje ekipe i dobar rukomet.

Prije utakmice Premijer lige u nedjelju će biti odigrana i utakmica 1.lige RS Herceg Bosne u kojoj će naše djevojke dočekati ekipu HRK Katarina iz Mostara. U ovom natjecanju koje je seniorsko , naš klub nastupa sa ekipom igračica rođenih 2000.g i mlađim. To je svakako prigoda za naše mlađe igračice koje se bore za svoje mjesto u prvoj postavi ekipe državnih prvakinja.

Grudske rukometne prvakinje pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje sporta da ih dođu podržati u nedjelju i tako im pomoći da odigraju što bolje utakmice i pokušaju doći do nove pobjede.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0