ŽRK Ilidža – HŽRK „Grude“ Grude 25:33 (9:13)

Gledatelja 100

Suci : Marko Miljević i Zoran Petrović (Banja Luka)

Delegat: Damir Sobo (Banja Luka)

ŽRK Ilidža

Galijatović, Mihajlović 2, Pavlović, Dejanović 6, Ždrale 1, D. Saletović 4, Muhović, Čahtarević 1, J. Saletović 3, I. Škaljić 3, Pamuk, Čabrić 4, N. Škaljić, Pandurević 1, Merdžanić.

Trener: Ensad Šunj

Sedmerci:5(4)

Isključenja: 8 min

 

HŽRK „Grude“ Grude

Ana Križanac, Anđela Milas, Amanda Marić 7, Nikolina Čutura 8(1), Ana Nikić, Ana Vrančić 6, Gabriela Gudelj 2, Matea Bandić, Andrea Prusina 5, Martina Kraljević 2, Klara Mikulić 2, Anita Azinović 1, Anđela Boras

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci:1(1)

Isključenja:10 min

Utakmica na Ilidži počela je golom Jasne Saletović kojim je domaća ekipa ostvarila jedino vodstvo u ovoj utakmici. Gošće su odmah krenule čvrsto u obrani i efikasno u napadu. Ekipa Ilidže je na sve načine pokušavala  usporiti tempo pa su njihove akcije trajale predugo i gotovo svaki put završavale označavanjem pasivne igre. Česti prekidi ,prigovori sa klupe i razni drugi načini da se igra umrtvi nisu puno pomogli domaćinima. Gošće su u pred kraj poluvremena imali 6 golova prednosti ,ali su Ilidžanke uspjele smanjiti na 9:13 na kraju 1.dijela utakmice.

U drugo poluvrijeme Gruđanke su od početka krenule jako i brzo i odvojile se na nedostižnu prednost. Napadalo se i pogađalo sa svih pozicija tako da je 10-ak minuta prije kraja bilo i 12 golova prednosti. Bilo je puno lijepih akcija grudskih rukometašica od brzih kontranapada, lobova, sjajnih golova sa 10 metara pa do popularnih „cepelina“.

Ovom pobjedom Gruđanke su ostale jedina neporažena ekipa ovogodišnje premijer lige i čvrsto drže vodeću poziciju na ljestvici.

Sljedećeg vikenda u Grudama gostuje ekipa Neretve iz Jablanice koja u dosadašnjem dijelu prvenstva ima samo jedan poraz.

Curama i trenerici naše ekipe čestitke za današnju pobjedu i puno sreće u nadolazećim utakmicama.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0