Aktualne prvakinje BiH odmah na startu proljetnog dijela sezone očekuje izuzetno gust raspored.Gruđanke će u 12 dana odgrati čak 4 utakmice. Za ovakav raspored Gruđanke kao i većina ženskih premijerligaških ekipa treba”zahvaliti” pojedincima iz RS BiH koji su nekoliko puta mijenjali kalendar natjecanja i to bukvalno preko noći i bez pravog razloga.

U svakom slučaju grudske rukometašice u subotu 27.02.2016. godine u 17.00 sati gostuju u Rogatici u okviru 12.kola Premijer lige. To će biti sraz trenutnog lidera i trenutnog fenjeraša na ljestvici. U 1. kolu jesenskog dijela prvenstva u Grudama rezultat je bio 43:15.To svakako ne znači da će Gruđanke u sljedeću subotu imati lak posao u Rogatici,jer je mlada ekipa ŽRK Rogatice završnicu jesenskog dijela prvenstva odgirala puno kvalitetnije nego sami početak. HŽRK Grude Autherc je ipak favorti u ovoj utakmici i očekujemo pobjedu i nova tri boda.

Već  u sljedeću srijedu (02.03.2016.) mostarska Katarina je domaćin grudskim rukometašicama u prvoj utakmici četvrtzavršnice KUP-a BiH.

Nakon toga slijede još dvije utakmice Premijer lige BiH u kojima Gruđanke na domaćem parketu dočekuju ekipu HŽRK Zrinjskog iz Mostara,a odmah nakon toga, u srijedu 09.03.2016. gostuju u Goraždu.

Poslije utakmice u Goraždu slijedi preduga stanka koja traje sve do Uskrsnog vikenda(26/27.03) kada u Grudama u 15.kolu gostuje mostarska Lokomotiva.

Svim klubovima i rukometašicama Premijer lige BiH želimo puno sreće, dobrog rukometa, punih tribina i što manje ozljeda.

Našim djevojkama, trenerima, upravi i navijačima želimo da i dalje  živimo naš slogan :

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

 

 

Comments

0