U subotu , 08.02.2020.godine HRK Grude organizira 2.memorijalni rukometni turnir Željko Mikulić & Zoran Tica. Turnir se održava u znak sjećanja na dva velika sportska i rukometna zaljubljenika koji su prerano preminuli , a koji su dali veliki doprinos radu i razvoju HRK Grude.

I ovogodišnji turnir će biti međunarodnog karaktera i na njemu će sudjelovati dva kluba iz 2.Hrvatske rukometne lige -jug i to vodeći RK Petason Vranjic i trenutno trećeplasirana ekipa ŽRK Marina iz Kaštela. Osim njih ovogodišnji gost na turniru je trenutno vodeća ekipa 1.lige Federacije BiH, ekipa RK Hrasnica. Osim seniorki u subotnjem programu svoje prijateljske utakmice će odigrati i mlađe igračice RK Petason Vranjic i HRK Grude i to u dobnim skupinama 2006. i 2008. godište.

Turnir i ove godine ima humanitarni karakter pa je sav prihod od turnira namijenjen uređenju i opremanju pedijatrijske službe Doma zdravlja Grude. Svi koji žele pomoći mogu to uraditi kupnjom ulaznica za turnir po cijeni od 5 KM ,a koje se već mogu kupiti u gradskim trgovinama, kafićima i benzinskim crpkama, a svakako će se moći kupiti i na dan turnira u samoj dvorani. Isto tako pomoć za ovu humanitarnu akciju može se dati pozivom na humanitarni broj telefona 092 890 820 ili uplatom na žiro račun Doma zdravlja Grude broj 3381 4022 8675 9773 s naznakom ” Za uređenje i opremanje službe pedijatrije Doma zdravlja Grude”

HRK poziva sve ljubitelje sporta da u subotu dođu u gradsku sportsku dvoranu Grude i uživaju u dobrom rukometu, a ujedno pomognu ovu humanitarnu akciju.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0